Structuur aanbrengen is, zeg maar, echt mijn ding. Ik ben dol op zowel fysieke als digitale mapjes, doosjes en ordners. Het maakt dat ik altijd wat terug kan vinden en dat ruimt zo lekker op. Ik hou van voorgedrukte formulieren, zodat je snel alle info kunt verwerken die je nodig hebt. Voorwaarde is dat het overzichtelijk is en dat ik met enig gezond-boeren-verstand de informatie die ik nodig heb tevoorschijn kan toveren.

Het enige dat ik nog zou kunnen ontwikkelen is de beschikbaarheid van informatie. Mijn bureau heeft dan ook zo’n gezellige ‘georganiseerde’ chaoslook, alles ligt op grijpafstand. Ik weet precies waar alles ligt en gelukkig komt er bij mij thuis niemand op het idee om mijn bureau te gaan opruimen. Toch weer een voordeel gevonden van pubers in huis…

Ik kan me ook situaties voorstellen waarbij het moeilijker is om informatie te structureren. Groei van je bedrijf, losse briefjes, tijdgebrek, onbalans in bedrijf en privé en ga zo maar door. Toch is dit één van de geheimen van een goedlopend bedrijf. Structuur in informatie en dus in de basis van je bedrijf zorgt ervoor dat jíj kunt ondernemen. Alleen maar ondernemen… hoe klinkt dat?

Wat heb jij nodig om jouw bedrijf te structureren? Waar zit je frustratie en wat belemmert jou om ‘alleen maar te ondernemen’? Al eens kennis gemaakt met een Virtueel Assistent?

www.handsonsupport.nl

#virtueelassistent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *