Ik kijk op mijn keukenklok, 10 voor 11 alweer. De honden slapen en mijn to-do lijstje voor vandaag heeft 7 punten. Ik heb er 2 klaar: factureren en een online training volgen. Er staan er nog 5 open, waaronder een rondje fietsen op de mountainbike, een vragenlijst invullen voor een workshop en iemand zoeken om te nemen naar een leuke netwerkochtend. Komt goed!

Ik moet vandaag ook nog douchen, 2x de honden uitlaten en een stukje huishouding doen. En koken. Als je thuis werkt, kunnen je zorgvuldig geplande werkzaamheden ook in het gedrang komen. Even een wasje in de wasmachine, pakketje aannemen voor de buren en misschien iets opruimen van een hond die zich heeft verslikt in een brokje…

Thuiswerken heeft heel veel voordelen. Je deelt je eigen dag in en je bent flexibel als er onverwachte dingen gebeuren. De koffieautomaat staat binnen handbereik en de koelkast kan zó open. Als je zoals ik 3 honden hebt, mag je trouwens wel hopen dat ze niet elke keer als de koelkast open gaat, ze gezellig komen kijken of er nog iets te halen valt!

Wat ik wil zeggen is dat thuis werken mij veel voldoening en afwisseling geeft. Ik kan echt meters maken als ik dat wil, sporten als het weer het toelaat en aandacht geven aan mijn viervoeters. Veel ondernemers uit mijn netwerk werken thuis en maken of bieden daar hun mooiste producten en diensten aan. Vanuit huis werken geeft rust in je hoofd, omdat het overzichtelijk is.

Soms heb ik behoefte om tijdens mijn werkuren met mensen te praten en niet alleen met mijn honden. Heerlijk als er dan locaties in de buurt zijn om een paar uur rustig te werken, kennis te maken met ondernemers die je niet kent en even uit je ‘gewone’ omgeving te zijn. Krijg je weer even een nieuwe flow van en dat zorgt vaak voor nieuwe inspiratie en misschien wel nieuwe kennis.

Ben je coach of trainer en heb je zin om eens een kop koffie te drinken? Mag bij mij aan de keukentafel (als je niet bang bent voor honden) in ‘De Lut’ maar ook in Enschede, Hengelo of Oldenzaal. Of op jouw kantoor ergens in Twente.

Oh ja, heb je zin in een leuke netwerkochtend?

www.handsonsupport.nl

M. 06-36188787