Ik ben nogal down-to-earth. Van huis uit nuchter en kritisch, laat me niet zo snel iets aanpraten. Ik zet zonder erbij na te denken het gedachtengoed van mijn ouders voort. Bekend gebied voelt nu eenmaal veilig. Ken je dat?

Maar nu ik een tijdje ondernemer ben, gebeuren er ineens dingen die totaal haaks staan op de normen en waarden, zoals ik dacht dat ik ze had. Er komen mensen op mijn pad die me wat willen vertellen. Dingen die ik tot nu toe buiten de deur hield, maar die nu langzamerhand een weg vinden in mijn hoofd en hart en in mijn handelen.

Ik zie dat je niet weet waar dit verhaal naar toe gaat, maar het wordt de ommekeer in mijn leven. Zowel privé als zakelijk. En ook al weet ik nu zelf nog niet waar dit uiteindelijk naar toe gaat, ik wil het je toch graag vertellen!

Een tijdje geleden kwam Adriana Adriaanse op mijn pad. Jaren geleden heb ik bij haar een NLP practitionertraining gevolgd. Ik heb ontwikkelingen doorgemaakt, mezelf beter leren kennen en ik ben beter gaan communiceren. Mijn leven is in 2016 180 graden de andere kant op gedraaid, zowel privé als zakelijk.

Als virtueel assistent mag ik meewerken aan Adriana’s dienst: de Blueprint. Ze vraagt me naar mijn geboortedatum en -plaats en de specifieke tijd waarop ik ben geboren. Ik heb het idee dat dit een spiritueel tintje gaat krijgen en het blijkt al snel dat dat zo is. Ik heb de neiging, mede door mijn opvoeding, afstand te houden. Spiritueel is zo ver van mijn nuchtere bed, wat kan daar nu uit voortkomen?

Ze schetst me wie ik ben aan de hand van mijn geboortehoroscoop. Alle tekens van de dierenriem, zon, maan en planeten, noordelijke en zuidelijke maansknoop staan in een cirkel en vertellen mij wie ik ben, waar ik naar toe ga en wat ik achter me moet laten om mijn doel te bereiken.

De woorden omstandigheden van het leven, zeker van jezelf zijn, verbeelding als grote gave, realiteit van het verleden en diep in gedachten verzonken passeren de revue. Het brengt me van mijn stuk. Het is precies wat en wie ik ben. Ik krijg een piepklein doorkijkje naar mijn mogelijkheden in de toekomst. Mogelijkheden die ik niet benut, niet herken en waarvan ik helemaal niet wist dat ik ze had. Ik ben er stil van…

Ik mag gebeurtenissen achter me laten, mijn talenten uitnutten en erkennen dat de normen en waarden van mijn ouders niet mijn normen en waarden hoeven zijn. Dat ze me zelfs beperken in mijn ontwikkeling. Ik zie dat iets, waarvan ik dacht dat het waarheid was, wat niet past in mijn nieuwe horizon.

Bijzonder is het om stukje bij beetje helder te krijgen waar mijn kracht ligt. Wat mijn talenten zijn en waar ik ze het beste in kan zetten. Dat structuren loslaten nieuwe inzichten geeft, dat ik creativiteit wat al zo lang begraven was, weer kan laten stromen…

Ik geniet ervan en wil meer en meer weten over mezelf. Wil je weten wat ik bedoel? Kijk dan eens op www.adriana-adriaanse.nl.