Zeer tevreden over de kwaliteit van de aangeboden diensten. Volledig naar wens en altijd netjes volgens afspraak. In een korte tijd meer rust en orde kunnen ervaren binnen mijn bedrijf. Inzichtelijk advies en Cecile weet flink van aanpakken. Haar expertise en ervaring spreken voor zich. De warme vergaderingen wat eindigen in concrete doelen/taken. Elke investering in Hands On Virtual Support is het waard!
JJ, Be Happy Family 🐶
https://behappyfamily.nl


Niet twijfelen als je goede en organisatorisch sterke ondersteuning voor je werk als programma-of projectmanager nodig hebt. Bel, mail of app Cecile, zij regelt het en het komt goed. Fijn als je daar op kan vertrouwen, nog fijner dat zaken vaak al geregeld zijn zonder dat de vraag gesteld hoeft te worden. Sparren, reflecteren en meedenken zijn vanzelfsprekend, als je daarnaast nog de humor meetelt, kan ik alleen maar zeggen: topper!

Ronald Visser, Projectmanager en zelfstandig ondernemer bij Info2Care
https://info2care.nl/


Cecile Hekman Beverdam van Hands On Virtual Support is voor mij een professionele partner die kans ziet mij in administratieve zin geweldig veel werk uit handen te nemen. Cecile werkt daarbij uiterst zorgvuldig en denkt met je mee in oplossingen die echt iets toevoegen.
Voor PMC/herregistratieschoolleider is Hands On Virtual Support de ondersteuning die tijd oplevert. Cecile heeft een hands on benadering en is duidelijk en flexibel. Ze doet haar werk vanuit grote betrokkenheid richting mij als opdrachtgever en maakt zo het verschil.

drs. (Camiel) Pas
PMC/herregistratieschoolleider
www.herregistratieschoolleider.nl


Cecile is mijn administratieve back-up. Eerder dit jaar was ik in Japan. Wat een geruststellend idee dat Cecile de inkomende mails opving! En zit er nu teveel in mijn bak, dan is Cecile zo bijgeschakeld. Support op afroep. Heel fijn.

Marjolein van der Zee, Magazine Makers


Hands On Virtual Support was iets nieuws voor mij en tijdens een kennismakingsgesprek met Cecile Hekman Beverdam werd het heel duidelijk wat zij met haar Hands On Support voor mij kon betekenen. En dat was op dat moment heel veel. Ze heeft zeer accuraat en betrouwbaar met mijn gegevens gewerkt. Ook kwam ze met voorstellen en bracht ze me op nieuwe idee├źn bij bepaalde zaken in relatie tot social media. Heel fijn gewerkt met haar! Wanneer het weer nodig is zal ik zeker opnieuw een beroep op haar doen.

Adriana Adriaanse, Professioneel NLP MasterTrainer
www.adriana-adriaanse.nl