Cecile Hekman Beverdam van Hands On Virtual Support is voor mij een professionele partner die kans ziet mij in administratieve zin geweldig veel werk uit handen te nemen. Cecile werkt daarbij uiterst zorgvuldig en denkt met je mee in oplossingen die echt iets toevoegen.
Voor PMC/herregistratieschoolleider is Hands On Virtual Support de ondersteuning die tijd oplevert. Cecile heeft een hands on benadering en is duidelijk en flexibel. Ze doet haar werk vanuit grote betrokkenheid richting mij als opdrachtgever en maakt zo het verschil.

drs. (Camiel) Pas
PMC/herregistratieschoolleider
www.herregistratieschoolleider.nl

_______________________________________________________________________________

Cecile is mijn administratieve back-up. Eerder dit jaar was ik in Japan. Wat een geruststellend idee dat Cecile de inkomende mails opving! En zit er nu teveel in mijn bak, dan is Cecile zo bijgeschakeld. Support op afroep. Heel fijn.

Marjolein van der Zee
Magazine Makers
https://magazine-makers.nl 

_______________________________________________________________________________

Hands On Virtual Support was iets nieuws voor mij en tijdens een kennismakingsgesprek met Cecile Hekman Beverdam werd het heel duidelijk wat zij met haar Hands On Support voor mij kon betekenen. En dat was op dat moment heel veel. Ze heeft zeer accuraat en betrouwbaar met mijn gegevens gewerkt. Ook kwam ze met voorstellen en bracht ze me op nieuwe ideeën bij bepaalde zaken in relatie tot social media. Heel fijn gewerkt met haar! Wanneer het weer nodig is zal ik zeker opnieuw een beroep op haar doen.

Adriana Adriaanse
Professioneel NLP MasterTrainer
www.adriana-adriaanse.nl